Nalezimo se dobrih navad - Cepimo se


  Zasebna splošna ambulanta SINOPSIS

  Zala Pogačnik, dr. med., spec. dr. med.
  Suzana Brajnik Vidic, sms

  Kopališka cesta 7
  4240 Radovljica

  T:  04 530 55 80
  F:  0591 747 71
  E:  ambulanta@sinopsis.si

  Prilagoditev dela ambulante med COVID 19

  Spoštovani pacienti,

  ob trenutni epidemiološki situaciji ob pandemiji COVID19 ambulanta Sinopsis d.o.o. dela v polnem obsegu, držati pa se moramo nekaterih prilagoditev.

  • Obiski pri zdravnici so možni le po predhodnem telefonskem naročanju.
  • Ob naročanju na pregled vas bo sestra vprašala glede vašega zdravstvenega stanja.
  • Dostop do ambulante je mogoč le skozi glavni vhod Zdravstvenega doma Radovljica, kjer poteka triaža.
  • Na vhodu vam bodo pomerili telesno temperaturo in vas vprašali glede zdravstvenega stanja. V ambulanto bodo spustili le predhodno naročene paciente.
  • Ker moramo zagotoviti razkuževanje in zračenje prostorov med posameznimi pregledi, naročamo paciente na 15 minut, zato je število možnih terminov za pregled pri zdravnici zmanjšano.
  • Če zbolite, nas prosim pokličite oziroma nam pišite, da se dogovorimo za telefonsko konzultacijo.
  • Po telefonu bomo opravili tudi kontrolne preglede, kadar je to izvedljivo.

  V primeru, da zbolite z vročino in/ali prehladnimi znaki, ostanite doma in pokličite ambulanto, da se dogovorimo za odvzem brisa na novi koronavirus. Brise opravljamo pred ZD Radovljica po "drive-in" sistemu.

  Za vsa pojasnila smo vam na voljo.

  Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujem.

  Zala Pogačnik, dr. med., spec. druž. med.

  Delovni čas ambulante


    dopoldne popoldne
  ponedeljek   13:00 - 20:00
  torek 07:00 - 14:00  
  sreda 07:00 - 14:00  
  četrtek   13:00 - 20:00
  petek 07:00 - 13:30  

  Naročanje med delovnim časom ambulante.
  Nenujno lahko tudi preko el. pošte: ambulanta@sinopsis.si 

  Referenčna ambulanta

  Petra Srpčič, dms

  T:  04 530 55 82
  E:  referencna@sinopsis.si

  Ukrepi - koronavirus

  11. marec 2020

  Spoštovani pacienti,

  v luči trenutne epidemiološke situacije glede novega koronavirusa smo sprejeli nekaj ukrepov, da bi zmanjšali možnost prenosa okužb:

  • želimo zmanjšati obiske ambulante zaradi administrativnih opravkov – prosimo vas, da naročate zdravila in napotnice za kontrolne preglede po telefonu ali elektronski pošti (ambulanta@sinopsis.si). Za naročilo na kontrolni pregled ne potrebujete potrdila o izdani napotnici.
  • dostop do naše ambulante je možen le skozi glavni vhod ZD Radovljica, kjer poteka triaža. Prosim vas, da dosledno upoštevate navodila zdravstvenih delavcev. Vsi obiskovalci si morajo pred vstopom v ZD Radovljica razkužiti roke. Tisti, ki boste ob obisku zdravstvenega doma imeli vročino ali prehladne znake, boste dobili masko in boste usmerjeni v t.i. infektivno ambulanto v pritličju ZD Radovljica. Prosim vas, da počakate tam. V delovnem času naše ambulante vas bom pregledala jaz ali dr. Finkova. Vsi, ki ob prihodu v ZD Radovljica ne boste imeli vročine ali prehladnih znakov, pa boste lahko prišli do naše ambulante.
  • če zbolite z vročino in prehladnimi znaki, ostanite doma in nas pokličite oz. pošljite elektronsko pošto. V kolikor bi bili izpolnjeni pogoji za odvzem brisa za novi koronavirus SARS-CoV-19, vas bomo napotili na odvzem brisa na Jesenice.
  Prosim, skrbite za svoje zdravje. Z upoštevanjem ukrepov lahko vsi skupaj pomembno vplivamo na zajezitev širjenja virusa. Skrbite za dobro higieno rok. Izogibajte se tesnim stikom z osebami, ki kažejo znake okužbe dihal. Če kašljate, kašljajte v rokav. Če zbolite, ostanite doma. Skrbite za zdravo prehrano, dovolj počitka in dovolj gibanja na svežem zraku.

  Za več informacij obiščite spletno stran NIJZ.

  V primeru vprašanj smo vam na voljo.

  Vse dobro,

  Zala Pirih, dr. med.
  « nazaj na seznam